Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2011 15:47 - Проблемът в Катуница
Автор: brig Категория: Новини   
Прочетен: 2465 Коментари: 2 Гласове:
10



Първо изказвам съболезнованието си за момчетата станали курбан на циганите.


Второ, отново се прави опит да се лекуват симптомите, а не причината. Причината е друга, тя е че се толерира "цар" Киро зарди контрола му над циганските гласове. Това се прави от всички управляващи до момента. Затова той се изживява като фактор, и не получава наказание за престъпленията си.
Циганите като цяло са необходимо зло. Те запълват определена ниша. Има доста мръсна работа която вършат те, а не ние Българите. Само че, са прекалено привилигеровани, заради гласовете им по изборите естествено.

Няма как да ми хареса лозунга "Циганите на сапун" и скандираното от агитките вчера "Ей мангал, няма да си тръгнеш цял". Не е това начина, а и не всеки мангал е Киро.

Трябва да се постъпи малко по Хитлеровски ;) и не, това не е да се правят циганите на сапун. Аз не бих си купил сапун от циганин :)) На всеки циганин да се зачисли по една лопата и по една мотика и на къра да копат, иначе никви помощи. А когато няма кърска работа може да работят по строежа на пътищата.





Тагове:   цигани,   Катуница,


Гласувай:
10


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. brig - http://vike.blog.bg/politika/2011/09/26/katunica-chasyt-na-istinata-nastypi.826190
27.09.2011 09:50
Факт е, че това което се случва в България е последица от това, че държавата в лицето на абсолютно всички управлявали и управляващи партии, е тотално абдикирала от своите задължения. Страната се управлява от една полтическa и икономическа олигархия здраво захапала кокала и немилееща затова какво става с обикновените хора. Драги ми журналисти от Канал 1, БТВ и Нова телевизия - това е това, което можехте да кажете в "безпристрастните" си новини вместо да задавате тъпи въпроси от рода на "Защо полицията допусна палежите?". Защото това се случва когато хората търпят дълго време беззаконията на политиците и олигарсите и не получават така желаната защита от държавата. Не може да излезе главния комисар на полицията по телевизията и да говори откровени глупости от рода на това, че те се опитвали да пазят обществения ред и мир при положение, че не могат да опазят човешкия живот. Как може хора, които са премазали полицаите в Катуница, както и граждани на Катуница, все още да не се знае кои са и къде са. Нали щеше да има много строги санкции за хората посегнали на полицаи - е къде са сега тези хора. Полицията ги пази от справедливия гняв на хората, които им е писнало да бъдат мачкани. Всички политици ги е обзел панически страх, че ще изгубят така удобните си премиерски, депутатски, министерски и прочие столове, че веднагически извадиха етническата карта на показ, за да ни уплашат нас обикновените хора отново. Истината е, че в България цари беззаконие за тези които имат власт и пари. За това не се виновни съда, не са виновни и предишните управляващи. Затова са виновни цялата политическа класа и мафиотските структури около нея. В живо предаване по ТВ7, на въпрос към г-н Бареков отправен му от жителите на Катуница дали той вярва в законите и закоността в България, той отговори цитирам "Нали знаете, че ако ви отговоря ще предизвикам национален бунт...". Ето това е истината за ситуацията в България - никой не вярва на законите. Поради тази причина драги ми медии и политици, хората ще вземат нещата в свои ръце така както се случи в Катуница и така както е записано в конституцията - властта произтича от народа.
цитирай
2. batogo - Поздавления!
20.11.2012 10:08
Такава е истината за цар Киро и за много други "недосегаеми" като него. Много точен постинг!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: brig
Категория: История
Прочетен: 38985
Постинги: 4
Коментари: 14
Гласове: 584
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930